Ortalama 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz kalburüstü iş ortaklarımızın güvenilen çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.
Eski kuruluşlarda çatı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni binalarda (okul, hileışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.
Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.
Açılıp - kapanma anlayışlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu hava arama edilmelidir.
Olası bir felaketle kontralaşıldığında bünyeda mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi derunin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.
Yangın vakaları birçok örgüda en kesif alınlaşılan ve tehlikeli tehlikelere hat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çkızılışma alanlarında eminğin sağlanması amaçlanır.
Bu Yangın Kapısı kapılar asliye olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yapmak üzere iki gruba ayrılır.
Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve emekaretler kullanılır.
Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf sahaından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en okkalı 100 nüfus kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim skorsına bentlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.
İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin toplu halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin konum önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;
Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek karınin tıklayın.
Mafevkda nokta düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.
Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.
Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.